Varmer der andre ikke strekker til

Angrerett

 

Det er lov å ombestemme seg, og en av fordelene med å handle på nett, er at du har 14 dagers lovbestemt angrerett etter du har mottatt varen. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, bruker du bare "Kontakt oss" siden eller sender oss en epost til fotspennj@gmail.com. Husk å oppgi ordrenummeret hvis du ønsker å benytte deg av angreretten.

 

Du kan også bruke skjemaene under når du kontakter oss. Før du benytter deg av angreretten anbefaler vi at du leser gjennom tipsene under.

 

 

Her er noen tips angående angreretten som gjøre det enklere for deg som kunde.

 

Si ifra innen fristen

Kontakt oss ved å bruke "Kontakt oss" siden og si ifra at du vil angre. Fyll ut skjemaet om bruk av angreretten du mottok fra oss ved bestilling, og send den til oss på epostadressen du mottar fra oss når du tar kontakt. Du har to uker på deg til å melde fra, og nedtellingen begynner når du har fått varen og all informasjon. Hvis du da ikke har mottatt et ferdig utfylt angrerettskjema, utvides fristen til inntil tolv måneder.

 

Returner varen i tide

Send eller lever varen til oss innen 14 dager etter at du meldte fra at du angret deg.

 

OBS! Du er ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt, og ta vare på kvittering for frakt

 

Gebyrer

Vi tar selvfølgelig ikke noe gebyr for at du benytter deg av angreretten. Når du bruker angreretten får du tilbakebetalt hele beløpet du betalte for varen*, men det er du som må betale returen av varen.

 

*Du får tilbakebetalt hele beløpet for varen, frakt av varen hjem til deg er ikke inkludert i beløpet for varen.

 

Hvis du har kjøpt varen utenfor nettbutikken, må du fremdeles sørge for frakt av varen tilbake til oss og dekke kostnadene for dette.

 

Kan jeg teste produktet

Du kan åpne emballasjen og undersøke varen. Hvis du gjør for omfattende undersøkelser, eller varen blir skadet, kan du risikere at du ikke får tilbake hele beløpet. Dette er avhengig av hvor omfattende skaden eller undersøkelsene som er gjort er.

 

Unntak fra angreretten

Du har ikke angrerett på varen som er spesiallaget for deg. Dette omfatter brodering av varen, såfremt du på forhånd av broderingen godkjente broderingen, godkjente filen Fotspennj lager for broderingen, du leverte egen fil til brodering eller broderingen bestod av ren tekst som på forhånd var godkjent av deg.